- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Janoska26 #27742 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A fiam most végzős az általános iskolában. Számos tantárgyból évvégi vizsgát kell tenniük, így informatikából is. Ebből a tantárgyból négy év alatt odáig sikerült eljutni, hogy van a számítógép és vannak perifériák. Létezik 3.1 Windows, Windows98 és idén megemlítették, hogy már a Windows xp is megjelent. Operációs rendszereknél csak a MS termékeit vették. Még említés szintjén se volt szó a linuxról, hogy a többit ne is említsem. Elhozta a tavalyi kérdéssort, amit a tanárral közösen meg is oldottak. A kérdéssor jellemzően a 3.1 Windows korában születhetett.
pl:
Reset után elveszti a tárolt adatot:
1; merevlemez
2; RAM
3; lyukkártya
4; mágnesszalagHatalmas ziccert hagynak ki. A tanterv és a tanár közösen rengeteg órát pocsékolt a semmire. Szerintem 8. végén egy ECDL vizsgát le kellene tudni tenni a diáknak.
-
kételkedem
addikt
válasz
Janoska26 #24294 üzenetére
A cég mintaboltjában drágább, mint amennyiért a tecsóban akciósan meg lehet venni. Lopott cuccot nem vettem még, nem szívesen támogatom azokat, akik a fizetésüket a gyárból kilopott ital eladásával egészítik ki.
Persze ha valamelyik nap beugrassz hozzám, megkínállak egy kupica Várdakeserűvel! -
philoxenia
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26 #12284 üzenetére
de igen, én láttam. biztos kolbászt tölt... ja, nem, azt már megtöltötte, meg a maradék húst meg is sütötte (fasírtnak, friss, saját laskagombával, természetesen
). akkor muffint süt... ja, nem, azt is megsütötte, 2 tepsivel is
tehát nem marad más, mint kockul és sörözik. csak a sörért kell a hűtőig elvánszorognia.
pohár: úgy látom, továbbra is csak a lényeg nem esik le neked: a többiek beszélgetnek itt a társasággal. te meg beböfögsz olyanokat, amire jó közelítéssel a kutya nem kíváncsi. az előzőnek van ez a topik, nem az utóbbinak.
-
-
Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest