- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
üzenetére
Igen emlékszem ssd nél is volt aggódás, de idővel kiderült hogy bírja. Igen új technológia és szerintem is azért van hogy szórakozásra van. De engem is be rántott, ez a sok teszt, hogy így beéget meg amúgy. Lehet ha nem hallottam volna róla, nem érdekelne. Annak idején azt mondták, hogy lcd nem égbe hát annak idején alig ment a tv2 és a logója ott maradt. Persze garanciába cserélték, ritka dolog de én bele futottam. Bízva az oledbe ezért bele vágtam és eddig pozitív a tapasztalat és remélem később is az lesz. Van 2 év garancia aztán kiderül kell e majd használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor