- Google Pixel topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"Mi a különbség a 2 között? mert kinézetre szerintem semmi"
Szinte szó szerint ugyanezt kérdeztem az LG központi szervizétől. (Váci út) Erre jött a válasz, hogy minden egyes távirányító dedikáltan egy bizonyos sorozatú tévével kommunikál, a többivel egyáltalán nem fog működni SEMMILYEN funkció. A vicc az, hogy két emberrel beszéltem, mindkettő ugyanezt mondta. Na persze (ismersz
) kötöttem az ebet a karóhoz, hogy ne beszéljem már "hülyeségeket", na erre megígérte, hogy utánajár és visszahív.... aha, két hete hív...Ja és ugye náluk még van 600-as 17+áfa-ért, de a 650-es fogható máshol bruttó 8-ért is. Lehet, ez a magyarázat arra, miért akarják rásózni az emberre a régebbi típust?
Akkor ezek szerint működik rendesen régebbi távokkal is a C6, ami jó hír és igazolja a feltevésemet, hogy hülyeségeket beszéltek a szervizesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kötöttem az ebet a karóhoz, hogy ne beszéljem már "hülyeségeket", na erre megígérte, hogy utánajár és visszahív.... aha, két hete hív...
Vhiktor