Hirdetés
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
ricsko72
üzenetére
Mindenkinek más a jó, nem vagyunk egyformák,
csak egy ötlet volt, hátha passzol az egyik neked is.
(Telefon, laptop, TV, bármi)
Örülök, ha valóban besikerül valamelyik.
Én mindenképp LG OLED-et akartam, végignyálaztam az internetet, itt volt a legolcsóbb.
A kiszállítással full hadilábon álltak, nem tudta a jobb kéz hogy hol is van a bal, de végül Karácsonyra ideért.
Hétfői napon rendeltem, már akkor megmondták, hogy nagy csomag, más szabályok, lassabb. Péntek vagy hétfő. Csütörtökön újra telefonáltam, érdeklődtem, válasz ugyanaz: holnap péntek, vagy hétfő. Erre a 2 napra ellőttem a 2 utolsó szabimat, a cégnél mindent át kellett variálni, anyukám biztosan csuklott, úgyhogy a csomag magabiztosan megérkezett a kettő között, SZOMBATON.
Na akkor csuklott a Telekomnál is mindenki, pedig ugye ez egy happyend
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor