- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
arra az 1000 élő lélegző eredeti npc re gondolsz , es a vilagra ?
ezt en is fenntartasokkal kezelem. persze.
de szamomra ez egy igen kedves cim, es ha hozza a regi hangulatot, extra dolgok nelkul...akkor is elegedett leszek.
Nem varom, hogy megvalrtsa a vilagot
Brutal varos !
( ugy is, hogy az utolso resze kevesbe fogott meg ) -
.LnB
titán
A komplexitására leginkább. Elég extrém dolgokat ígérnek itt. Ami brutál jól hangzik. És hát amilyen játékok kijöttek az utóbbi években az Xbox Studios-tól, nem igazán ezt a színvonalat képviselték.
De ez csak egy rossz előítélet. Semmi komoly. Én szkeptikus vagyok, ennyi. Simán lehet az is, hogy ezek a Turn10-es emberkék most tényleg szívüket-lelküket beletették, és a Microsoft hagyta őket tényleg alkotni. -
.LnB
titán
Tegnap végre végignéztem ezt a bemutatót. Nagyon tetszett. De szerintem az Xbox Game Studios egyszerűen nem tud ilyen szintű játékot kiadni, amilyen ígéretek ennél a játéknál elhangoztak. Egyszerűen nem hiszek benne. De lepjenek meg.
-
myckey
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Abszolut rendben volt az osszes resz, elfogultsag nelkul. Persze, HA valakinek a zsaner nem jon be, az mar mas dolog. ( itt arra gondolok, ami a mostani ismertetoben is ki van vesezve, mechanikaka es gameplay )
Engem teljesen lenyugozott -Akkor ! - az a world building , illetve a karakterek, a humor es a vilag alakulasa, valtozasa.
Audiovizualisan is megkapo volt. A mai napig emlekszek eleg sok jelenetre a jatekokbol.
Raadasul, anno meg birtam a jatekidot is, nem kellett tobb 100 orat beleraknom.
janeszgol
Ez nem az egyik resz felujitott valtozata lesz !

-
janeszgol
félisten
Mind a három játék jó. Nekem a kettes a kedvencem. De miert remake? Azt hittem vadi új történet jön. Az MS 2021-ben kiadta a konzolját úgy, hogy 1 Halo, 0 Fable jött ki.
-
-
myckey
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az összes rész remek lett.
-
NyalokAA
senior tag
Kicsit cyberpunk deja vu érzésem vilt a videó nézése közben. Elmondásuk szerint lemodelleztek egy ~1000 fős “élő,lélegző” világot kb
, de azt kívánom érjen majd kellemes meglepetés ősszel -
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha nem zavarnak az "elavult" animációk és pár furcsa megoldás, akkor érdemes!
-
Raysen623
veterán
Legutóbbi bemutatót látva elindult a játékos nyálelválasztásom kissé...tetszik a világa, a hangulata. Kérdéses mit sikerül majd ténylegesen a fejlesztésbe belerakni, az ígéretekhez képest.
-
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
legjobb tudomásom szerint igen, pont ezért vicces/szánalmas a vergődés.
-
-
myckey
veterán
Remelem erkezik is...
Elkepeszto, hogy ez is eljott, vegre ! Az osszeset vegigjatszottam, akkor meg volt ido es nem kellett hozza tobb 100 orat tolni, hogy kiadja a tartalmat.
Hangulat, humor es vilagepites legyen patika, a tobbit megoldja a jatek maga
-
Krisszer
aktív tag
nem ez volt amin twixter neckbeardek akadtak ki, hogy nem hentai testarányokkal rendelkezik a trailerben depiktált pc?
eddig még nem jutottam el a Fable játékokat játszani, de tetszik a világ, ha kiadja az időm, kiprögetem az eddigi játékokat amíg nem jön egy jó Steam Sale erre
-
Nagyon várom!
Remélem nem bughalmaz lesz de tartalmazni fog azért technológiai újításokat és a tartalma felnő az elődhöz. -
Hát ez nálam elővétel lesz tutira! Nagy Fable rajongó vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Xbox series x konzol
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( ugy is, hogy az utolso resze kevesbe fogott meg )

, de azt kívánom érjen majd kellemes meglepetés ősszel