- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Dobozbol kivéve, rengeteg minden be van kapcsolva, amit rögtön kiszurnak sokan...akik nem, annak tökéletes úgy ahogy van...
Bekapcsolt elesség...rögtön látszik a tultolt kontúrok, a hibákat a tartalmon felerősítí, a zajt felerősítí...
Bekapcsolt zajszűrések csomó tartalmát tüntetnek el a képről, nem borosta az arcon, stb stb..
Szinhőmerseklet normál vagy hideg: totál rideg, kék az egész ....
Bekapcsolt motion...tv válogatja, de hibás mozgást eredményez...
Ezek mindd dobozból kivéve látszik addig amíg az user ki nem kapcsolja őket....ha ez megvan, utána jöhet a kalibrálás....nálam sdr-en elég nagy black crush-t hozott ki belőle Vhiktor...AZAZ SZEMMEL LATHATÓ VOLT..(vagyis pont hogy előtte nem, utána már igen)
Én arról beszéltem hogy igenis dobozból kivéve fals a kép, és nem a kalibralasra gondoltam(színek stb) hanem arra hogy minden is bele nyúl......
Új hozzászólás Aktív témák
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor