Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Mauzes
üzenetére
Pontosan.. de most őszintén Vhiktor te szakember vagy: egy átlag embert mi zavar jobban? Az, hogy REC 2020-ból hiányzik pár százalék a WOLED panel esetében a világosabb színeknél vagy hogy konkrétan Dór oszlopok virítanak minden sötétebb jelenet svenkelésekor?
Jó tudom, sarkítás, illetve van panel lottó, biztos van jobb (meg rosszabb is) de akkor is. A G3 teljesen tökéletesen homogén, tiszta képet ad (végre).A másik fele, hogy a QD OLED még mindig nagyon új technológia. Tavaly hogy járt a Samsung? Le kellett venni a fényerőt firmware-ben mert nem bírják az elsőgenerációs TV-k. Megint csak a vásárlókon verték el a port.
Szerintem idén nem azért lett ennyire konzervatív a csúcs fényerő, mert ne lenne oka.. Lehet a Sony is tudja de kockáztat, vagy jövőbeli meghibásodások lesznek, a kiegészítő hűtésről nem tudjuk mire jó hosszabb távon.
Arról is már hallani, hogy bizony degradálódik a QD OLED panel a hosszabb használat alatt. RTINGS ezzel foglalkozik, meg lehet nézni a slideokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó tudom, sarkítás, illetve van panel lottó, biztos van jobb (meg rosszabb is) de akkor is. A G3 teljesen tökéletesen homogén, tiszta képet ad (végre).
Vhiktor