- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
Én azt értem, de nem keresem ezeket a részleteket, nem analizálni akarom a Vajákot, hogy vajon a kardján éppen hány karc van, vagy a farkas medálján hány szőre van a farkasnak. Azt akarom látni, hogy a vér fröccsen jó vörösen, meg hogy vakítson Yennefer jégkék szeme.
Ha ezt igénytelenségnek hívod, akkor vállalom, bár továbbra is az a bajom, hogy valaki lenéz ezért és nem fogadja el, hogy én ezt így szeretem.
A hang ugyanez. Nekem tökéletesen elég ennek a tévének a hangzása. Ugysem hallom ki a különbséget a jobb hifikkel szemben, már azt is próbáltam többször.
Érted, én ha elmegyek egy koncerte, akkor üvölteni akarom egy sörrel a kezemben, hogy Az élet a legjobb méreg, nem érdekel, hogy a Fejes mennyire tud dobolni, vagy hogy mennyire másképp szólna az az Akváriumban, mint a szombathelyi Végállomás klubban. Én elvezem h hangos és jól érzem magam a koncert közben.
Nem mondom, hogy ez a jó megoldás, de hogy emiatt bárki degradál engem, azt nem fogom elfogadni soha.
(Jah, és valóban nem sportolok, ellenben minden időmet annak a nézésével töltöm)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor