Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Igen, nekem volt ugyan ez a villódzás hiba az új 55" C2-vel. Poén az egészben, hogy az én előző C2-met használja most András, ami NEM villódzott korábban soha. Érdekes, hogy nála is előjött ez, persze lehet egyéb oka, de akkor is fura, hogy már ketten vagyunk ezzel rövid időn belül. Annyiban más András esete most, hogy ő neki konkrétan a legújabb firmware frissítés óta csinálja, nálam meg már lefrissítés előtt is villogott az új.
Ugyebár én ezzel az újjal megvétel óta szívtam, végül azzal oldódott meg, hogy kijött az LG és kicserélték a panelt + ugye a rajta lévő vga chipet. Ezzel nekem eltűnt a villogás, szóval nálam valóban fizikailag a tv volt hibás. Mondta is a csávó, hogy egyébként ez nagyon ritka, hogy ne kábel vagy egyéb külső hiba legyen a villódzás mögött, hát én voltam a kivétel úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor