Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Elvileg a b3-ba is ugyanaz van csak nincs felturbozva mint a c szériában. Nincs ilyen vagy olyan mind egyforma. Azt még elképzelhetönek tartom hogy emiatt nincs is annyira csucsra járatva és talán kevesebb a beégés veszélye. Tudtommal az evo is visszavesz egy idö után ha elkezd melegedni mint ahogy telefonokba is. Miközben néztem a médiába a c3-at meg a b3-at dumáltam egy 50 éves eladoval aki elléggé vágta a témát. Ö azt mondta hogy ö azt venné ami jobb árba van mert hétköznapi környezetben nincs szinte különbség. Azt mondta ha már 60-70 ezerrel lenne a b3 akkor nem fizetne többet a c3-ra. Gyönyörü volt mindkettö képe. Mintha egy hajszállal erösebb lett volna a c3 fénye egy két olyan jelenetnél de arra se mernék megesküdni. A héten kiderül mi lesz pontosabbat majd csak akkor irok ha itt lesz a tv. Eddig a c2 a befuto nálam ár értékben de ha lesz olcsobban b3 akkor az lesz mert nekem a hang nem szempont mivel két 8" adam audio monitorom van. Monitorként fogom használni filmet is gépröl nézek mpc+mad vr komboval szoval hogy most milyen a proci meg a felskálázás nekem az is mindegy meg ahogy néztem Vhiktor videoját youtube-on ott kb minden ki van kapcsolva szóval az lesz ami a legjobb ár értékbe lesz persze normál garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED C1 55"
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor