- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Nah így már értem, köszi a kifejtés.
Persze ez így teljesen rendben van, próbátad így is úgy is, nincs azzal baj ha nem jött be végül. Én is 42C2-t használok monitornak, nem is értem azokat akik a mindenféle gagyi gamer monitorokat veszik még sokkal drágábban, amikor ez a tökéletes gamer monitor minden szempontból.Nálam szinte a default game módban fut, persze a színmelegséget meleg50-re beállítottam ahogy azt kell. A fényerőt én inkább windows alól szabályoztam le, hiszen ott amúgy is külön be kell állítani a HDR és SDR mód "fény-arányát". Ezt én úgy lőttem be, hogy 20/100-ason van a csúszka, így adja ki kb ugyan olyan alap fényerejűre az sdr és a hdr tartalmakat. (nyilván a hdr-ben a csúcsfények sokkal fényesebbek, ez csak az alap teljes képernyős fényerőt jelenti, ami azért jó ha kb egyforma a 2 módban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez így teljesen rendben van, próbátad így is úgy is, nincs azzal baj ha nem jött be végül. Én is 42C2-t használok monitornak, nem is értem azokat akik a mindenféle gagyi gamer monitorokat veszik még sokkal drágábban, amikor ez a tökéletes gamer monitor minden szempontból.
Vhiktor