Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
A feketében és homogenitásban van nagy ugrás. A Sony Triluminos kijelző nagyon szép színeket produkál azzal nincs semmi gond.
(#8759) Partz Köszönöm a hírt, de tényleg fent vaolt/van a Sony A1 készülék ismertetőben, az elejétől kezdve ott volt a DV logó és még a decemberi frissítés is. Amúgy is frissít magától ha tudok róla ha nem.
Ahogy te úgy és is minden infót valahonnan olvasok vagy mondják nekem, szerintem ez természetes. Ha neked jól esik, akkor igen te mondtad nekem a Sony DV támogatását. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy te úgy és is minden infót valahonnan olvasok vagy mondják nekem, szerintem ez természetes. Ha neked jól esik, akkor igen te mondtad nekem a Sony DV támogatását. 
Vhiktor