Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Sziasztok,

Rég jelentkeztem, azóta is örömmel használom az S95B-t, viszont van egy időnként jelentkező bosszantó tulajdonsága:

HDR filmek nézésekor, amikor viszonylag hosszabb ideig sötétebb jelenet fut, hajlamos az EcoSensor felülbírálni a mindennemű beállításokat és még jobban le-dimmelni az amúgy is sötét jelenetet, gyakorlatilag szinte élvezhetetlen szintre.

Igen, minden Eco beállítás ki van kapcsolva és mégis csinálja. Amennyire utánajártam a témának, ez egy széles körben jelentkező általánosnak mondható jelenség sajnos ennél a típusnál. Az EcoSensor a felelős érte, amit nem lehet a TV beállításainál vezérelni, csak szerviz menüből legfeljebb. Ez sajnos azt csinálja, hogy a sötét jeleneteket tovább sötétíti (logic?) ha a szobában is sötét van.... Ne kérdezzétek, semmi logika nincs benne és warranty vesztés nélkül nem is lehet vele mit csinálni. Redditen rengeteg bejegyzés van róla, szóval nem valami egyéni user error és hasonlók (sajnos).

Azért bedobtam ide, hátha warranty vesztés nélkül van rá valami házipraktika, hogyan lehet kijátszani az írtó intelligens szenzort.... :U

Új hozzászólás Aktív témák