Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szóval adott egy 2020-ban vásárolt LG CX, és el szeretném adni, már nincs rá garancia! Igen ám de idén januárba cserélve lett az alaplap (erről kaptam is kézi szállítólevelet) tehát ezt tudom bizonyítani, de ugyanakkor cserélve lett a panel is halott pixelek miatt! Az alaplapra egyébként 6 hónap garanciát kaptam a panelre viszont 2 évet de erről nem kaptam papírt, viszont vásároltam egy szerviz távirányítót (kb. 800 üzemóra van benne)!
A kérdésem az lenne, hogy a leendő vevő hogy tudja érvényesíteni a panelre a garanciát ha nem kaptam papírt róla, az LG oldalán van regisztrálva a tv! Bocsánatot kérek a regényért és előre is köszönöm szépen a válaszokat! Az erő legyen veletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest