Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
És szerintem nagyon keveset mondtam LG-vel kapcsolatban. Ha tehát látunk/találunk a "nagyvilágban" 1000 db LG oled hibát, erre eshetne 150 db "egyéb" gyártói hiba, ami simán meg is van szerintem.
Szerintemre semmit nem írunk, amíg nincs róla valós adat. A szerintem, mindig a saját elképzelésünk, ami semmit nem jelent. Nem kell az LG védeni, mert k...szott szar panelokat rak a tévéibe, amit aztán elad 1000-ből 950
hülyének, (vásárlónak), akik totálisan beletojnak a TT és VB dolgokba. Vagy nem is látják.
Mi, akik ilyen fórumra írunk, csak mi látjuk ezeket a hibákat és javíttatjuk ki garanciálisan, amire még 2 és harmadik alkalommal is képtelenek, hogy egy jó panel kerüljön a hibás helyére. Őszintén? Én is ezt csinálnám, ha a szart drágán el lehet adni, akkor csak vegyék.
A lényeg, hogy az ÉN SZERINTEM, az nem megfelelő semmilyen szempontból, ugyanis nincs mögötte semmi, csak egy elképzelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor