Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha van egy 500 lóerős autód és állandóan padlógázon közlekedsz vele, szerinted nem fog idő előtt tönkrmenni egy-két dolog benne? De!
Fékbetétek félévente, féktárcsa évente, féltengely évente, hengerfej kétévente, kuplung kétévente, komplett motorfelújítás bőven 100e előtt és ez csak a jéghegy csúcsa. De igazad van, a gépek vanak értünk.
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Ha megkérdezhetem, te miért nem vettél lcd-t (ledet), ha neked a fényerő ennyire prioritást élvező paraméter? Csak mert az oled még mindig nem tud olyan fényes lenni, mint egy led tv és be tud égni ma is. Nyilván semmi közöm hozzá, hogy miért vettél oledet, de azt gondolom, rosszul választottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl. azt szeretem, ha van valami kütyüm, az nézzen ki újnak amíg nálam van, mert gyűlölök ösze@aszott holmikat birtokolni. Ha valami törik/sérül, az vagy szerviz, vagy "kuka"... nálam. Oledet sem azért vettem, mert már közelítenek a mai led tv-k fényerejéhez, hanem mert csak az oled tud natívan végtelen kontrasztot. Természetesen nem csak azért, de már ez is elegendő indok lenne, hogy oledet nézzek.
Vhiktor