- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én nem csodálkoznék, azért annál mélyebben beleástam már magam a tévékbe, nyiulván odafigyelek, hogy ne állóképet nézzek, bár ugye képernyőkímélő is bekapcsol elég gyorsan. De azért én nem feltételezem, hogy olyan funkciót (100% fényerő) építenek bele egy tévébe, amit ha használsz tönkremegy a tévéd
Nyilván a 100 százalék még mindig messze van attól az értéktől, amivel kárt lehet tenni s tévében, ha rendeltetés szerűen használod.
Plusz azért azt nem vagyok hajlandó hagyni, hogy én legyek gépekért, ne a gépek értem. Telefonjaimon se volt soha tok meg ilyenek, mert elcsúfítja sztem, és nekem úgy nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- PlayStation 5
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Gyúrósok ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- RAM topik
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván a 100 százalék még mindig messze van attól az értéktől, amivel kárt lehet tenni s tévében, ha rendeltetés szerűen használod.
Vhiktor