Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gicz

addikt

válasz Sasi001 #81547 üzenetére

Ott van más, nekem pl pár percenként bejött a képernyőkímélő film alatt. Itt a fórumon mondták, hogy huzzam ki dugjam be jó lesz. Egy időre jó is lett. De nemár, hogy egy 750 ezres tvt ki be huzigáljak a falból mert bejön a képernyőkímélő film alatt. LG-n meg lassabb a DLNA mappa listázás sokaknak, nekem cska 30-40 almappa van, ezekkel nincs gondom, 1 sec alatt betölti NAS-ról. C2 régebb óta van kint mint sami, mégis negyed annyi oldal van pl AVS fórumon róla mint s95B-ről, és S95 topikban gyakorlatilag mindeki a bugokat fikázza.

Viszont nálunk pl van macska, ha egyszer valamiért úgy gondolná megpróbál felugrani (az oké h az volt étele utolsó rossz döntése), akkor a samu tuti elhajlik a sarkak felé, a C2 nem fog. Ettől a vékonyítástól amúgy kivagyok, nekem az lenne az ideális, hogy a panel design oylan mint a g2-g3, erős, rbpsztus, hűtőtt, és mellé egy kábelen egy connect box amiben ott a táp, a bemenetek, vezérlés stb.

Szóval sok szempont van. Igen az én C2-m is rózsaszínes balra és zöldes jobbra, viszont real world tv/film közben, egy akkor sem látom ha próbálom figyelni.

Mindkettő másban kompromisszumos. Ami egyébként röhej sztem h ennyi pénzért az egyik tintinges, a másik meg képernyőkímélőzik, meg hajlottan jön sokaknak, villódzik az s95-ön a HDR VRR, több firmware óta képtelenek megoldani. Oké, hogy én azt a részét pont nem használom, de nemár....

Mindenkinek magának kell döntenie h 650-750k-ért milyen hibával szeretne TV-t vásárolni :D

Új hozzászólás Aktív témák