Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Ott van más, nekem pl pár percenként bejött a képernyőkímélő film alatt. Itt a fórumon mondták, hogy huzzam ki dugjam be jó lesz. Egy időre jó is lett. De nemár, hogy egy 750 ezres tvt ki be huzigáljak a falból mert bejön a képernyőkímélő film alatt. LG-n meg lassabb a DLNA mappa listázás sokaknak, nekem cska 30-40 almappa van, ezekkel nincs gondom, 1 sec alatt betölti NAS-ról. C2 régebb óta van kint mint sami, mégis negyed annyi oldal van pl AVS fórumon róla mint s95B-ről, és S95 topikban gyakorlatilag mindeki a bugokat fikázza.
Viszont nálunk pl van macska, ha egyszer valamiért úgy gondolná megpróbál felugrani (az oké h az volt étele utolsó rossz döntése), akkor a samu tuti elhajlik a sarkak felé, a C2 nem fog. Ettől a vékonyítástól amúgy kivagyok, nekem az lenne az ideális, hogy a panel design oylan mint a g2-g3, erős, rbpsztus, hűtőtt, és mellé egy kábelen egy connect box amiben ott a táp, a bemenetek, vezérlés stb.
Szóval sok szempont van. Igen az én C2-m is rózsaszínes balra és zöldes jobbra, viszont real world tv/film közben, egy akkor sem látom ha próbálom figyelni.
Mindkettő másban kompromisszumos. Ami egyébként röhej sztem h ennyi pénzért az egyik tintinges, a másik meg képernyőkímélőzik, meg hajlottan jön sokaknak, villódzik az s95-ön a HDR VRR, több firmware óta képtelenek megoldani. Oké, hogy én azt a részét pont nem használom, de nemár....
Mindenkinek magának kell döntenie h 650-750k-ért milyen hibával szeretne TV-t vásárolni

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor