Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Ott van más, nekem pl pár percenként bejött a képernyőkímélő film alatt. Itt a fórumon mondták, hogy huzzam ki dugjam be jó lesz. Egy időre jó is lett. De nemár, hogy egy 750 ezres tvt ki be huzigáljak a falból mert bejön a képernyőkímélő film alatt. LG-n meg lassabb a DLNA mappa listázás sokaknak, nekem cska 30-40 almappa van, ezekkel nincs gondom, 1 sec alatt betölti NAS-ról. C2 régebb óta van kint mint sami, mégis negyed annyi oldal van pl AVS fórumon róla mint s95B-ről, és S95 topikban gyakorlatilag mindeki a bugokat fikázza.
Viszont nálunk pl van macska, ha egyszer valamiért úgy gondolná megpróbál felugrani (az oké h az volt étele utolsó rossz döntése), akkor a samu tuti elhajlik a sarkak felé, a C2 nem fog. Ettől a vékonyítástól amúgy kivagyok, nekem az lenne az ideális, hogy a panel design oylan mint a g2-g3, erős, rbpsztus, hűtőtt, és mellé egy kábelen egy connect box amiben ott a táp, a bemenetek, vezérlés stb.
Szóval sok szempont van. Igen az én C2-m is rózsaszínes balra és zöldes jobbra, viszont real world tv/film közben, egy akkor sem látom ha próbálom figyelni.
Mindkettő másban kompromisszumos. Ami egyébként röhej sztem h ennyi pénzért az egyik tintinges, a másik meg képernyőkímélőzik, meg hajlottan jön sokaknak, villódzik az s95-ön a HDR VRR, több firmware óta képtelenek megoldani. Oké, hogy én azt a részét pont nem használom, de nemár....
Mindenkinek magának kell döntenie h 650-750k-ért milyen hibával szeretne TV-t vásárolni

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor