Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
tag
Ezt a vékonyítást én sem nagyon értem, max a marketingesek nyomják. Bőven jó lenne 1-2cm vastag panel ami masszív. S95b-ről ezért is mondtam le, jól néz ki, de hogy minőségi és masszív lenne az nem jutott róla eszembe… Van gyerkőc, egy eltévedt akármilyen játék
és szerintem már reped is. Előtte lévő Pana plazmán szerintem ugrálhatott is volna
C2 jóval masszívabb, de még ott sem
éreztem magam komfortosan amikor a helyére kellett emelni.És az tényleg gáz, hogy 700k-ért kompromisszumot kell kötni, hogy te melyik gyártó hibájával vagy képes együtt élni. Vagy fizess majd 2x ennyit, de még ott is van kompromisszum…
-
Én mondjuk pont ezekért úgy érzem ( minden szentnek maga fele hajlik a keze) hogy a Philips úgy jól elvan a kettő között. Általánosan Jó panel, apróbb de nem vészes bugok , DTs, DV , HDr10+, pont ez miatt döntöttem mellettük, az mellet szerintem a szerviz is korrekt.
Kiborulnék ha erős tingtinggel találkoznék és a DV-t nem akarom elengedni de Sony-ra és Panára nincs pénzem sajnos így azt gondolom jó ez így. -
Sasi001
őstag
Így van. Mindenkinek azt kell eldöntenie, hogy neki mi a fontos. Sokan megbarátkoztak a rózsaszín és zöld szélekkel én nem bírtam. Az általad sorolt hibákat én nem tapasztaltam, egyedül a YouTube fagy néha. Egy fórum arra lenne hivatott, hogy megosszák tapasztalataikat a felhasználók, esetekben a hozzáértők segítsék az egyszerű felhasználót. De sok esetben ha itt valaki leírja a tapasztalatait semmi másról nem szól csak, hogy megcáfolják. Számomra a kép volt fontos, nem érdekelnek a bugok vagy a távkapcs ami egyébként jobban tetszik mint az Lg. Mindenki mérlegelje, hogy neki mi a fontos az alapján válasszon készüléket. Ebben segíthet ez a fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
C2 jóval masszívabb, de még ott sem
Vhiktor