- Android szakmai topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Erősen marketing ez. Lehet hogy tényleg van valamennyi valóság is ebben, de hát hangzatos dolgokkal lehet eladni valamit manapság. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van mai napig egy kompakt LG Blu-ray "házimozim" amivel amúgy elégedett vagyok, de azért a tévézés legmagasabb élményét nem egy hangprojektor fogja biztosítani... Sőt..saját véleményem szerint ennek a 2015-16 körüli szettnek szignifikánsan jobb hangja van mint a páromnak vásárolt LG DSN9YG hangprojektornak.(Annak sem rossz egyáltalán) s nyilván nem fair összehasonlítani egy hangprojektorból és "mélynyomóból" álló dolgot egy 5.1 rendszerrel, de amíg ez nekem kb 160 ezer volt amikor vásároltam anno...a hangprojektor inkább 300 környéke volt. A TV saját hangjától sokkal sokkal jobban fog szólni, de azért helyén kell kezelni ezeket akármilyen csilli villi tulajdonságokkal is népszerűsítik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor