- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Erősen marketing ez. Lehet hogy tényleg van valamennyi valóság is ebben, de hát hangzatos dolgokkal lehet eladni valamit manapság. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van mai napig egy kompakt LG Blu-ray "házimozim" amivel amúgy elégedett vagyok, de azért a tévézés legmagasabb élményét nem egy hangprojektor fogja biztosítani... Sőt..saját véleményem szerint ennek a 2015-16 körüli szettnek szignifikánsan jobb hangja van mint a páromnak vásárolt LG DSN9YG hangprojektornak.(Annak sem rossz egyáltalán) s nyilván nem fair összehasonlítani egy hangprojektorból és "mélynyomóból" álló dolgot egy 5.1 rendszerrel, de amíg ez nekem kb 160 ezer volt amikor vásároltam anno...a hangprojektor inkább 300 környéke volt. A TV saját hangjától sokkal sokkal jobban fog szólni, de azért helyén kell kezelni ezeket akármilyen csilli villi tulajdonságokkal is népszerűsítik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor