- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát ez érthető, de voltaképp ilyen esetekben amit vázoltál is, a jobb képminőséget cseréled el a kényelemért, hogy kevesebbett kelljen foglalkozni vele. Itt megint akkor egyéni szempontokról beszélünk, ami sokféle lehet. Arra, hogy minden nap és egész nap menjen lehet én sem vennék oledet. De ha máshogy döntesz a képminőséget biztosan beáldozod valamilyen szinten.
Az én felhasználási szokásaimmal, ahogyan utánaolvastam mikre kel figyelni, úgy érzem nem olyan nagy "munka" arra a pár dologra odafigyelnem, szóval nem nagy áldozat. A mai világban, amikor nem vagyok előtte, egyébként is úgy fair ha addig kikapcsolja az ember, ne menjen feleslegesen stb. szóval sok esetben ezek amúgy is magától értetődő dolgok, amiket egy lcd-nél is érdemes megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor