- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Tegnap vittük haza a 65oled806-os philipset. Nekem a korábbi tévém egy nagyon egyszerű konzollal volt felrakva, a philipset is ezzel kínlódtuk fel. Két függőleges "U" konzol a TV hátulján, a falon meg egy keresztbe amire "felakasztódik" . Nekem is kábelcsatornás, mintha egy kép lenne a falon, szépnek szép, az biztos.
DE!! (jó nagy de)
Hát basszus.... Nagyon megizzasztós egy hatvanötös oledet így felrakni. Semmi fogása. Alul még csak-csak, ott vastagabb és nem csupán a kijelző, node meg is kellene felül támasztani, fogni.... szerintem lett pár ősz hajszálunk, annyira félelmetes azt a vékony kijelzőt fogni. Folyton attól retteg az ember, hogy kárt tesz benn. Mindenkinek ajánlom, ha igy akarja felrakni, a tv alatti médiatárolót vegye el előbb, mer derékfájdítós még két embernek is faltól 60-80 centiről felrakni. Egy ember szerintem 65"-es tévét fel sem tudja rakni. (az 50-est még simán megoldottam magam, hiába volt nehéz a plazma, de legalább át tudtam azt még fogni)
Aztán igen, fenn a TV a falon, elég közel a falhoz, még nem tudom az optikai kábelt hogy dugom be a helyére, az antenna vezetéket már beledugtam
Biztos beletalálok majd pár próbálkozásra az optikai aljzatba is....
Erősen elgondolkodtam egy olyan konzolon, ami messzebbre eltartja a TV-t a faltól, de most nincs kedvem egyelőre levenni sem a helyéről
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Biztos beletalálok majd pár próbálkozásra az optikai aljzatba is....
Vhiktor