- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most megjött a 806.
Egyszerűbb volt összerakni mint a CX-et viszont ugyanolyan minőségűnek tűnik ez is legalábbis kívülről. A design nagyon minimál viszont nekem ezek jönnek be nagyon az LG is ilyen volt, de ez még jobban az és nekem ez jobban bejön. Egyelőre szoknom kell nyilván jóval másabb az egész rendszer, de szerintem nem lesz gáz legalábbis úgy gondolom. Ami nagyon hiányzik az a gyors gombok a távirányítóról és egy kicsit furcsa is a másikhoz képest viszont a háttérvilágítás meg tetszik a távirányítón is. Az első Problémám már megvan miszerint nem tudom a Telekomos vevőegységet irányítani. Esetleg valakinek volt hasonló gondja és ha igen, hogy oldotta meg?
A PlayStation-t és az Apple TV-t nagyon jól kezeli ügyesen viszi, talán jobban is mint az LG. Az Ambilight nagyon fullos, brutálisan bejön és hát érezhető a különbség a Goveehez képest, de annyiért szerintem az is simán megérte.
Tippek, trükkök esetleg a 806-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor