Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Próbáld már ki a kedvemért, hogy átnevezed PC-re a HDMI-t, hogy úgy milyennek látod a mozgást (PC módban ha akarod se kapcsolod be a TrueMotion-t). Már kértem mástól is, aki ezen spekulált, de nem emlékszem, hogy kipróbálta nekem.
Amúgy ma véletlen bóklászás közben feltűnt, hogy TV módban (bármi, csak nem PC címke a HDMI-n) a Real Cinema okozza a legnagyobb lagot, nekem érzésre még többet, mint a True Motion. Ha ezt is kikapcsolom, már nem is igazán érzem, hogy lassabb lenne a TV/Haladó a TV/Játék vagy PC/akármi módokhoz képest (talán nincs is már így számottevő különbség...? ki kéne mérni...).
Ezt 60Hz bemenetnél láttam, szóval valószínűleg az lehet mögötte, hogy 2-3 képkockát is bufferel a Real Cinema 60Hz-es bemenetből, hogy elemezhesse vajon 2:3 ismételgetett 24Hz van-e benne (hogy ezesetben visszafejtse).
-> Ezt azért is írom neked, hogy esetleg ez is állhat a mögött, ha tényleg jobb nálad a mozgás, ha véletlenül igazából 60Hz-et küld ki a lejátszód 24fps filmnél is, akkor eddig nem találta fel vele magát a TV (ezt leírták a korábbi tesztek, hogy nem fejti vissza 60-ból a 24-et), de most már talán igen (nem tudom, nem is akarom igazából kitesztelni, nem érint, én 24-et küldök rá filmekhez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor