Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
TechN7ne #70500 üzenetére
Igen, ha te finnyás vagy az ilyenekre akkor én hatványozottan az vagyok, olyan tiszta, hogy még a laborban sem találnának semmilyen mikrokarcot , foltot, hajszálcsíkot, bármit. A készülékekhez mindig kesztyűben nyúlok, mikroszálassal portalanítom, de nem azért, mert poros, hanem azért, hogy megmaradjon a tisztaság stb.
Szóval én nem téged minősítettelek, hanem az eljárás a problémás. Senki ne tisztítsa semmilyen ablaktisztítóval a TV-k kijelzőjét.
Azt hiszem eljöhetnél hozzám tanulni, hogy milyen egy patika állapotú eszköz, rendszer, bármi. Aki vett tőlem használtcuccot az megtudja mondani, hogy milyen az általam eladott cucc.Nem érdekel, hogy milyen tiszta a cuccod, elhiszem, hogy ragyog, mint Salamon töke.
Egyébként állandóan jössz ezzel a "milyen kib@szott igényes vagyok" dumával, aztán az írásjeleket sem tudod használni, pontatlanul használod, stb.
Az igényességgel nem kell dicsekedni, elég, ha az vagy és nem ártana mindenkinek valamilyen szinten igényesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest