- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Igen, ha te finnyás vagy az ilyenekre akkor én hatványozottan az vagyok, olyan tiszta, hogy még a laborban sem találnának semmilyen mikrokarcot , foltot, hajszálcsíkot, bármit. A készülékekhez mindig kesztyűben nyúlok, mikroszálassal portalanítom, de nem azért, mert poros, hanem azért, hogy megmaradjon a tisztaság stb.
Szóval én nem téged minősítettelek, hanem az eljárás a problémás. Senki ne tisztítsa semmilyen ablaktisztítóval a TV-k kijelzőjét.
Azt hiszem eljöhetnél hozzám tanulni, hogy milyen egy patika állapotú eszköz, rendszer, bármi. Aki vett tőlem használtcuccot az megtudja mondani, hogy milyen az általam eladott cucc.Nem érdekel, hogy milyen tiszta a cuccod, elhiszem, hogy ragyog, mint Salamon töke.

Egyébként állandóan jössz ezzel a "milyen kib@szott igényes vagyok" dumával, aztán az írásjeleket sem tudod használni, pontatlanul használod, stb.
Az igényességgel nem kell dicsekedni, elég, ha az vagy és nem ártana mindenkinek valamilyen szinten igényesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- 2026 - Íme a 11. héten megjelenő játékok listája
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor