- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Tengri
üzenetére
Ezek szerint akkor sima HHD-ről nem lehet rajta filmet nézni, ahogy eddig tettem? A Samsungon ilyen gond nem volt, mindent leadott HDD-ről USB-n keresztül. A Philips meg vagy el sem indítja, vagy ha mégis... nem tudom, mintha időkorlátos lenne, ha hosszabb filmet akarok nézni, a felénél leáll a lejátszás, majd tekerhetek vissza, ahol kilépett, és kétszerre talán leadja... Ez tényleg ilyen szar lenne???
Nincs másik lejátszó, amit telepíteni lehet rá és normálisan működik?
Amúgy pedig minek ennyi minden hozzá, ha meg akarok nézni egy filmet???
Nem elég csak a médialejátszó? Minek a NAS is??? Arra nem lehet rákötni a HDD-t USB-vel? Nem azért, de most eléggé meg vagyok csappanva anyagilag, elég volt a TV-t kifizetni, nem fogok tudni egyhamar 100K-t kiadni ilyenekre...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem elég csak a médialejátszó? Minek a NAS is??? Arra nem lehet rákötni a HDD-t USB-vel? Nem azért, de most eléggé meg vagyok csappanva anyagilag, elég volt a TV-t kifizetni, nem fogok tudni egyhamar 100K-t kiadni ilyenekre...
Vhiktor