- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Vistaboy #70445 üzenetére
"semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül"
Lol, ez kb. a legtöbb amit ma egy lejátszótól el lehet várni. Azaz hogy lejátszon MINDENT IS, meg 4k HDR-t is, és mindezeket hibátlanul extra mókolás nélkül.
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy #70445 üzenetére
Én sem használok jelenleg külső lejátszót, tökéletesen visz mindent a tv is, így semmi hasznát nem látom. A play store azért van, hogy azt használj amit csak akarsz, igazából a gyártónak semmit rá se kéne tennie az eszközeire alapból szerintem, csak ami az alap funkciókhoz szükséges...
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
Minden és mindenki igényeit amúgy se tudják előre lefedni, szóval az, hogy neked épp nem tetsző vagy akár a te felhasználásodhoz használhatatlan app van fenn megesik, ezen nem szabad mérgelődni, főleg, hogy a választási lehetőség adott és szabadon tilthatsz és rakhatsz fel szinte bármit (webos-en meg lennél lőve egy ilyen helyzetben, de szerencsére nem olyan tv-t vettél). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.
De lényeg, hogy médialejátszáshoz just player-t dobd fel a play store-ból a tv-n, igen. Az az egyik legjobb lejátszó, egyszerű, mindent tud, neked szerintem ez kell. (Ha azzal is gond lenne, akkor ott valami hardver limitáció lesz, usb port, kábel, driver amivel a hdd-t kezelné nem jó, ilyesmire gondolnék, de szerintem nem lesz ilyen.)
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy #70439 üzenetére
Úgy látod mindennapos? Vagy csak egyszer beakadt valami és ettől pánikolsz?
Amúgy nem, nem általános jelenség... milyen lejátszó egyébként? vlc, kodi, just player hármassal soha nem volt lejátszási gondom külső eszközről, bár sony-n de ez is ugyanúgy android tv...
Amúgy mint minden os a tv-k rendszere is meg tud hülyülni néha, én még nem láttam olyan eszközt telefontól, pc/laptop-on át, a bármilyen okos kütyüig amit néha ne kéne reboot-olni... amúgy tv-n is van os restart gomb, nem feltétlen kell áramból kihúzkodni...
Ha nem szökőévente egyszer fordul ez a jelenség elő, akkor ott viszont valami hiba van, amit ki kell tesztelni, mert kismillió dolog lehet a hw, os, app oldalon a probléma forrása.Szerk.: közben látom, hogy írtál. Ez tipikusan player problémának tűnik. Ha gyári lejátszót használsz azt én ha lehet azonnal elfelejteném bármilyen eszközön, szerencsére android-od van, arra natívan is elérhető rengeteg kiválló app store-ból is...
A legjobb egyszerű mindent visz app a just player (személyes kedvenc), az kb. mindent megeszik és lejátszik hdr és dovi tekintetében is. Vagy ha komolyabb cucc kell arra ott a kodi, szinte végtelen beállítási lehetőséggel, de picit kisebb dovi kompatibilitással. vlc meg tv-re szerintem full gagyi az asztali tesóhoz képest, de szimplán 4k hdr lejátszóként működik, ha nincs semmi más elvárásod. -
alaves
addikt
válasz
Vistaboy #70353 üzenetére
Szoba-hőmérsékletű vizes, puha fajta mikroszálas kendővel áttörlöd, majd jófajta puha szemüvegtörlő kendővel foltmentesre törlöd. Makacs szennyeződés esetén esetleg tisztítófolyadék (ha LCD-re jó, OLED-re is jó).
Nem lett baja a TV-nek ahogy használtad/od.
A lejátszás folytatása formátum függő is lehet (C1 ki is írja, amikor van ilyen). Az OLED754 belső lejátszójánál is van olyan, hogy néha folytatja, néha meg nem (attól is függ, hogy HDD vagy DLNA). Lehet, hogy ezt még nem fixálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged