Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Nem ajánlottad, de szóba került, én meg ki akartam próbálni, mennyire mehetek le oled fényerőben addig, hogy még pont élvezhető maradjon a kép.
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
(#7019) PuMbA: Nem háttérfény, oled fényerő. A háttárfény emelése csak "fakultatja" a képet úgy, hogy a fekete el is veszhet, akár teljesen. (naná, hogy azt is kipróbáltam
) 50 felett kezd "komolyabban fakulni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
Vhiktor