- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem inkább a mérethez van köze.
Én is azt hittem, hogy zavarni fog az OLED-en a 0.1 ms válaszidő... de igazából ugyan olyan majdnem mint a 42 colos IPS LCD-n, csak ott még volt egy kis motion blur is, ami eltaknyolta a 24p-t, de nem akkora a difi.Viszont nagyobb fényerőnél és képméretnél a jelenség jobban feltűnő szerintem.
Ennek tesztelésére még elmentem Imax-be, közel a vászonhoz... és eléggé zavart a stutter, judder. Pusztán szerintem csak az óriási képméret miatt. Sokkal jobban zavart, mint az OLEDnél.
Pl telefon AMOLED-en nézve zavaró a 24p stutter? Egy 77 colos TV-n világos jeleneteknél meg persze nagy fényerőnél lehet.
Mindenesetre nekem hálisten az OLED azonnali képváltása nem okoz rosszabb élményt. 55 colon... pedig már én is azon agyaltam, hogy lehetne szimulálni az LCD motion blurt
Melőtt megvettem...Szerk: Most nézem Te is írtad az utolsó kommentben

Új hozzászólás Aktív témák
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Melőtt megvettem...