Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Akkor ezek szerint te is folyamatosan PC-ről használod.
Esetleg tanácsot kérhetek milyen beállításokkal lehet elérni a legjobb szöveg/betű minőséget? Kutattam már neten de eddig nem találtam olyat amivel elégedett lennék.
Mert őszintén megmondva sajnos ebben csalódtam az előző monitoromhoz képest. Arról tudtam hogy nem lesz annyira jó, de számomra annyira zavaróan nem jó a betűminőség hogy jelenleg azon gondolkozom hogy szövegre továbbra is a régi monitoromat fogom használni.
Most keresnék valami monitorkonzolt hogy egy mozdulatra ki tudjam hajtani a TV-elől mert minden más tartalmat a TV-n szeretnék "fogyasztani" mert nyílván minden másban sokkal jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor