- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Pár napja sikerült egy Philips 55OLED806-ot vásárolnom. Vacilláltam a C1 és a 806 között, de szvsz szerint a 806-nak szebb a képe, illetve az ambilight + android is ez irányba vitt. Samsungról váltottam, a lányom szobájába került. Hát QLED ésatöbbi, de komolyan rossz ránéznem pár nap Philips használat után. Eddig nagyon elégedett vagyok a tévével, gyönyörű a képe, igaz nagyon játszós mindent beállítani, szerencsére semmi komoly vagy zavaró hibát nem tapasztaltam. A rendszerrel némileg küzdök vagy pontosabban inkább ismerkedek a Tizen után, a Samsung ebben jobb.
Philips tulajokhoz kérdés... nem tudom használ-e valaki külső billentyűzetet. Van egy Logitech k400-am, de istennek nem tudom rávenni, hogy magyar kiosztásban működjön. Rákérdez, lefut, magyar kiválaszt, de marad angol változatlanul. Erre vmi ötlet?
Illetve van valami mód, hogy egy normális böngészőt tegyek fel? Chrome vagy Edge, bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor