Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Több belső lejátszót is próbáltam, és bár nem rosszak, de mind elbukott azon, hogy a NAS-ra leszedett filmeket nem látták addig, amíg nem indítottam újra a NAS-t. Szerencsére a dedikált médialejátszók azonnal látják az új filmeket.
Nem mellesleg, én is a ti csoportotokba tartoztam (AVR, 5.1, néha sima TV-n a hang), de a hócipőm tele lett a rengeteg gonddal. Azzal, hogy 150-200 ezer ft a legolcsóbb dual HDMI-s lejátszó, ami még mindig nem tökéletes, anélkül pedig nem lehet megoldani a 4k HDR/True Hd hangsávot, ráadásul az ARC és CEC is teljesen megbízhatatlan. Végül vettem egy komolyabb soundbart, abba megy a sima CE Box és minden simán megy (a DTS is
) . Ha bekapcsolom a tv-t szól a soundbar, CEC, ARC hibátlan stb. Természetesen hangban nem olyan, mint a Primare AVR, de igazából teljesen rendben van, így lassan meg is hirdetem majd a cuccokat, mert arra van igény, hogy minden menjen simán, állítgatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . Ha bekapcsolom a tv-t szól a soundbar, CEC, ARC hibátlan stb. Természetesen hangban nem olyan, mint a Primare AVR, de igazából teljesen rendben van, így lassan meg is hirdetem majd a cuccokat, mert arra van igény, hogy minden menjen simán, állítgatás nélkül.
Vhiktor