- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Én pc-n játékra, filmezésre és normál tv nézésre használom az Lg 55B7V-t. Pl pont szombaton játszottam rajta 4,5-5 órán keresztül ugyanazzal a játékkal és a játékban van állandó képi tartalom pl hud, térkép a felső sarokban stb, az asszony otthon van egész nap mert jön a pici nálunk és egész nap amíg én dolgozok megy rajta a tv adások és ezek után mondhatom, hogy még hologram szerű dolgot sem láttam rajta soha, nem hogy beégést ami pl sajnos előfordult a régi plazmámon. Pl az előző tv-m egy Lg 55UB850v 4k edge ledes tv volt és hát pl eco módban ahol asszem 100% volt a fényerő meg a kontraszt és pár perc statikus kép után volt rajta hologram ami persze eltűnt csak meglepődtem és az is igaz hogy ezt nem általános használathoz való beállítással sikerült kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor