- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Sza_Sa
üzenetére
Ettől én is agyf@szt kaptam az MM-ben. Kibontják a tévét, kiteszik egy ilyen kis fa tartóra, bekapcsolják, eljut az LG logóig, kb. se pixelhiba sem más nem látszik max annyi, hogy nincs ripityára törve az üveglap. De azt mondták ennyi a lényege, mert sok hozzájuk is úgy jön, hogy már össze van törve szóval erre még én is azt mondom, hogy ok.
Aztán az 55" LG CX-et visszateszik a dobozába amiről levágták a pántolószalagot majd MM-os ragasztóval tessék lássék módon visszaragasztja valami tanuló gyerek, aláíratja veled, hogy hibátlanul vetted át, majd a pénztártól az ügyfélszolgálatig már le kellett tennünk, mert elengedte a ragasztó és elindult kifelé a tv a dobozából.
Ha ez egyszerre történik a két oldalon és két magas ember fogja, és nem látjuk, hogy sz*rt sem ér a ragasztásuk és ezért nem 10 centire visszük a földtől akkor zuhant volna a tv fél métert a kőre. Onnantól fejjel lefelé kellett vinni ami nem volt egy leányálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor