- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Írtál sok karakter, amiből újfent látszik, hogy maximum képeken láttál hz2000-et, és ez a gyerekes, sőt ez a topik inkább egy dedóra kezd hasonlítani, főleg az ilyen hozzászólások miatt, mert egyértelmű, ahogy felhozod az árcédulát újra, hogy csak irigység íratja veled ezt a sok "kiszabott" ostobaságot. Pedig hamarosan elsőként fogom bedobni a 83-as sony-ról az új képet és ha az még a panasonic-on is túltesz (amit egyelőre kétlek), akkor mit csinálsz?
De akkor is, mivel nekem mind a kettő tévé egy házon belül van, a hz2000 4k hdr, dolby vision tartalomban, egyszerűen a cx a közelében nincs, szinte minden megváltozik, a fények, a színek és amiről írtam, kb olyannak tűnik mellette a cx, mintha nem is 4k lenne a felbontás csak fhd. Lehet, hogy, pl az E, vagy a C9-est teljesen frankók, mert azokat összerakták még rendesen, azokat nem ismerem, de a cx a hz2000 közelébe nincs. És erről továbbra is ez a véleményem, mivel 60 napos visszaküldésre vettem a tévét, ha nem így lenne, már visszaküldtem volna, csak éppen nekem volt lehetőségem előtte tesztelni, nemcsak pofázok a nagyvilágba, mint pl te.
Többet erről a témáról/témára biztos nem válaszolok, amit írtam azt fenntartom, különben menne a francba vissza a tévé és vennék egy 77-est, mert eleve azt akartam. De a hz2000 zseniális (4, hdr, főleg a kalibrált dolby vision) képminősége miatt ezt nem fogom megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor