Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz BusinessGuy #57531 üzenetére

    Írtál sok karakter, amiből újfent látszik, hogy maximum képeken láttál hz2000-et, és ez a gyerekes, sőt ez a topik inkább egy dedóra kezd hasonlítani, főleg az ilyen hozzászólások miatt, mert egyértelmű, ahogy felhozod az árcédulát újra, hogy csak irigység íratja veled ezt a sok "kiszabott" ostobaságot. Pedig hamarosan elsőként fogom bedobni a 83-as sony-ról az új képet és ha az még a panasonic-on is túltesz (amit egyelőre kétlek), akkor mit csinálsz?

    De akkor is, mivel nekem mind a kettő tévé egy házon belül van, a hz2000 4k hdr, dolby vision tartalomban, egyszerűen a cx a közelében nincs, szinte minden megváltozik, a fények, a színek és amiről írtam, kb olyannak tűnik mellette a cx, mintha nem is 4k lenne a felbontás csak fhd. Lehet, hogy, pl az E, vagy a C9-est teljesen frankók, mert azokat összerakták még rendesen, azokat nem ismerem, de a cx a hz2000 közelébe nincs. És erről továbbra is ez a véleményem, mivel 60 napos visszaküldésre vettem a tévét, ha nem így lenne, már visszaküldtem volna, csak éppen nekem volt lehetőségem előtte tesztelni, nemcsak pofázok a nagyvilágba, mint pl te.

    Többet erről a témáról/témára biztos nem válaszolok, amit írtam azt fenntartom, különben menne a francba vissza a tévé és vennék egy 77-est, mert eleve azt akartam. De a hz2000 zseniális (4, hdr, főleg a kalibrált dolby vision) képminősége miatt ezt nem fogom megtenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák