- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyik haverom most egy 65-ös cx-et, előtte próbáltam lebeszélni, hogy nagyon gyakori a VB és TT és őt biztos zavarni fogja.
Megvette, olyan durva VB és TT jelenségek vannak a tévén, hogy azonnal visszavitte.
Vett helyette egy AG9-et, de 77-ben, ami nekem is volt, se VB se TT, a kép meg dobozból kivéve máris gyönyörű(bb).
Mégis mi a retkes ...ez itt sok káromkodás helye... lfszt csinálnak az LG-nél?
Elmennek ezek a ...oda!Kb rámentek arra, hogy már direkt kiválogatják a leendő vásárlóknak a szar paneljaikat? Mert rájöttek arra, hogy 100-ból 98 embert ez nem érdekli, nem látja (nekik a legjobb), nem fog belemenni garanciális procedúrákba?!
A 77-es CX-em a panelcsere után most tényleg frankó, de most azt mondom (látva a haver új tévéjét kibontás után), hogy még mindig nem olyan a képe, mint nekem is az 1.5 évig, az előtte lévő AG9-nek, ahhoz egymás mellé kellene tenni, hogy hasonlóra állítsam be, ha egyáltalán be lehet!.
Ha jön a 83-as Sony, az elsők között leszek, aki azonnal vesz egyet. Mert a fejemet tenném rá, hogy Sony-nak (nyilván a panasonic-nak is, philips-be nem vagyok biztos) küldött a panelek, brutális minőségellenőrzésen esnek át!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Könyvajánló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Dacia topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor