- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha a Win10-ben átbillentem a "HDR and advanced color" kapcsolót, akkor az nVidia driver letiltja ezeket a beállításokat (YCC 4:4:4 vagy 4:2:2 / RGB, 8/10/12bit, Limited/Full Range az RGB-hez), a driver-el pedig nem lehet HDR módba váltani a Windows asztalt (ott most is fixen 32-bit a desktop color, nem lehet mást legörgetni).
Én olvastam konkrétan pont erről a hibáról, amit most tapasztalok (hibás tone response 1080p120@HDR módban), de az lehet, hogy összekevertem valamivel, hogy nem ez lett javítva.
2160p30-ban működik a HDR a Windows asztallal. Kicsit furák a színek, de nem katasztrófa, a tone response (~gamma) pedig teljesen korrekt így ránézésre. Csak 1080p120-ban van baj (az viszont egyértelműen használhatatlanul rossz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor