Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Jelentem meghozták és be is üzemeltem az MM-től akcióban rendelt LG OLED55CX3LA tv-t. Szuper nagyon!
Szerencsére origi sértetlen és hibátlan állapotban érkezett. EIZO-t vizslattam sokáig és nem találtam egyetlen pixel hibát sem rajta.
Hát nagyon más jó értelemben még eco beállításon is mint a régi 55UJ701V volt. Kiemelt ill HDR beállításon és 4K tartalommal meg konkrétan húúdeee.Részletes beállításokba ill. kalibrálásba még nem folytam bele.
Apró gondjaim azért vannak vele. Mégpedig mint amit itt írogattok is mostanság, hogy a TV távja a házimozit bekapcsolja és a hangerőt is szabályozza ugyan de csak akkor van hang rajta ha opt+ belső hangforrásra állítom. Önmagában nincs hang a házimozin.A másik, hogy TV műsornál picit szaggat a kép ha a kamera pásztáz. Bereccen ahogy itt mondtátok.
Gondolom valamit állítani kellene hogy ezt ne csinálja. No de mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest