Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Jelentem meghozták és be is üzemeltem az MM-től akcióban rendelt LG OLED55CX3LA tv-t. Szuper nagyon!
Szerencsére origi sértetlen és hibátlan állapotban érkezett. EIZO-t vizslattam sokáig és nem találtam egyetlen pixel hibát sem rajta. 
Hát nagyon más jó értelemben még eco beállításon is mint a régi 55UJ701V volt. Kiemelt ill HDR beállításon és 4K tartalommal meg konkrétan húúdeee.
Részletes beállításokba ill. kalibrálásba még nem folytam bele.
Apró gondjaim azért vannak vele. Mégpedig mint amit itt írogattok is mostanság, hogy a TV távja a házimozit bekapcsolja és a hangerőt is szabályozza ugyan de csak akkor van hang rajta ha opt+ belső hangforrásra állítom. Önmagában nincs hang a házimozin.
A másik, hogy TV műsornál picit szaggat a kép ha a kamera pásztáz. Bereccen ahogy itt mondtátok.
Gondolom valamit állítani kellene hogy ezt ne csinálja. No de mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére origi sértetlen és hibátlan állapotban érkezett. EIZO-t vizslattam sokáig és nem találtam egyetlen pixel hibát sem rajta. 
Részletes beállításokba ill. kalibrálásba még nem folytam bele.
A másik, hogy TV műsornál picit szaggat a kép ha a kamera pásztáz. Bereccen ahogy itt mondtátok.
Gondolom valamit állítani kellene hogy ezt ne csinálja. No de mit?
Vhiktor