Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza576
csendes tag
Ugyanebben a cipőben járok. 65CX kb. hasonló tinting nálam is és én is most vettem akciósan az MM-ben

Ma felhívtam őket, hogy mit javasolnak: gariban panelcsere vagy elállás. Az ügyfélszolgálatos nagyon rendes volt. Mondta, hogy elállásnál lehet típusazonos cserét kérni. Ez úgy néz ki, hogy vissza kell küldeni a készüléket (ők szervezik és fizetik a szállítást), amint beérkezik hozzájuk, átnézik és ha rendben van, akkor engedélyezik az új kiszállítását, ami 1-7 nap.
Az új készüléket újraszámlázzák, úh. a gari is onnan indul és erre is él majd a 14/60 napos elállás. Itt sajnos kb. 1 hétig nincs tévé.
Ha az LG szervíz panelt cserél, akkor már az elállás nem játszik, csak ha a szervíz kiállt egy papírt, hogy ők már nem tudják kezelni.
Én elég sokat tépődtem rajta, mert parázok, hogy rosszabbat kapok. Végül kértem a típusazonos cserét. Ha túl vagyok a herce-hurcán megírom, hogy ment.A vertical banding-hez meg tudom erősíteni a "bejáratást". Amikor megérkezett 50%-os szürkén és a filmeken is éles csíkok látszódtak. Már az első (4 órás) képfrissítés után drasztikusan javult és 4-5 ciklus után már elég homogén lett. 5%-os szürkén még látható, de filmeken már csak elvétve lehet kiszúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor