- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza576
csendes tag
válasz
szasza576 #51878 üzenetére
Nah túl vagyok az első és remélhetőleg utolsó cserén. A menetrend:
18 szerda: felhívtam az MediaMarktot és kértem egy típusazonos cserét. Megegyeztünk, hogy hétvégén még marad a TV és hétfőtől vihetik.
19 csütörtök: hívott a szállítmányozó, hétfőn jönnek.
23 hétfő: elvitték a TV-t.
24 kedd: sztornózták a számlát
25 szerda: hív a szállítmányozó, hogy hoznák az új TV-t. Péntek a legkorábbi időpont, megegyeztünk.
26 csütörtök: megjön az új számla. Ugyanaz minden, csak a dátumok frissültek. Fun: a teljesítési dátum megelőzi a számlakiállítást, hiszen beírták az eredeti fizetéstNem kell aggódni a gari és a 14/60 nap a kiállítástól indul.
27 péntek: megjött a cserekészülék. Zsír új bontatlan.A visszaküldött vörös tintinges volt, 2020-11 gyártású (kb. pár napja jött ki a lengyel gyárból).
A csere 2020-10 gyártású. Még korai bármit mondani, de nem látok tintinget, kevesebb az induló vertical banding is, mint az előzőn, viszont látok néhány nagyon halvány vízszintes sávot fehér képnél. Tartalomnál ezek nem láthatóak és érzékelhetőek, úh. jó esélye van, hogy sokáig marad nálunk. Apropó egy 65CX-ről beszélünk. -
h377
tag
válasz
szasza576 #51878 üzenetére
"Az új készüléket újraszámlázzák, úh. a gari is onnan indul és erre is él majd a 14/60 napos elállás." Ezt én biztosan írásban kérném, mert emlékszem, hogy valahol olvastam, hogy a cserére nincs ilyen, de ez nem MM volt. Csak a biztonság kedvéért elkérném emailben is.
Tudom paranoiás vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest