- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- iPhone topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pityke78
üzenetére
Hét olyan képmódban senki se használja ezelet remélem...
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
(ode teszem még hozzá. H a fehér érzete nagyban függ a világítástól is. Ha egy kékes ledlámpákkal megvilágított helyen vagy tök mást tekint a szemed fehérnek mint egy sötét helyen. De ez mind mind állítható)
egyébként elég brutál h néz ki az első video oleden sötétben, köszi, tetszett
a második videót megnézve kalibrált hdr esetén nekem részletgazdagnak tűnt (itt a dinamic tonemapping lehet a különbség pl a két tévé között)
Lefotóztam telefonnal közelről meg távolról is, de egyrészt a kamera torzít másrészt nem hdr a fotó uh klippel is rendesen, de azért vmennyire talán látható h milyen a részletessége:
szerintem összehasonlításnak csak beállított képmód esetén van értelme s elsősorban olyan fényviszonyokban ahol használnád. Ha sötét szobában akkor elsötétített helyszínen pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Foxpost károsultak - 2026
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
más lehet a színhőmérséklete mindkettőnek ebben a mődban, attól még h ugyanúgy hívják. Az h mennyire kékes/vöröses a fehér az a színhőtől függ. Megnézve az első videót, nekem fehér.
Vhiktor