- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Hát skacok, most voltam a Media Markt-ban és végre találtam egy "hozzáértő" eladót, akivel meg tudtuk nézni egymás mellett a LG CX-et és a Samsung G90-et és egy-két youtube-s videót, tesztet is megnéztünk, de most újra elbizonytalanodtam a CX-ben....

Amit tapasztaltam, hogy a CX fehérje nem volt tiszta, inkább ilyen szürkés/kékes beütése volt, legalábbis a Samsunghoz képest, illetve volt olyan teszt videó is, ahol a LG-nek szép volt a képe, de mikor ugyanazt a videót megnéztük a Samun, akkor kiderült, hogy ott sokkal részletgazdagabb a kép. Voltak olyan képrészletek, amik az LG-n nem is látszódtak, de a Samu abszolút megjelenítette őket.
Illetve az LG-nek sokkal sötétebb tónusú képe volt, a Samuhoz képest.
Szóval a f@sz kivan....

Lehet hogy csak beállítás kérdése, de azt mondta a srác, hogy mindegyik TV-n a gyári, üzleti képprofilt használták (kiemelt, élénk).
Esetleg lenne olyan CX tulaj, aki megnézné az alábbi videókat, hogy nála mit mutat a TV és leírná a tapasztalatát?
Ezt néztük a fehér szín kapcsán, itt főleg a videó elején, amikor nagyobb felületen van fehér, ott láttam hogy szürkés/kék és nem tiszta fehér a fehér.
https://www.youtube.com/watch?v=l2vlelJDl9k
(a kép csak minta, a monitoromról vágtam ki)Illetve ennél a videónál volt a részletgazdagság hiánya (2:19-nél):
https://www.youtube.com/watch?v=vQVwkyn3-F8Az LG-n a kép bal és jobb alsó részén (piros téglalappal jelölve) abszolút nem látszottak a házak, a mellékelt monitoros képnél sokkal rosszabb volt, ellenben a Samu abszolút részletgazdagabban jelenítette meg.

Megnéznétek, hogy nálatok hogyan néz ez ki, illetve leírnátok mit tapasztaltok, mi a véleményetek a leírtakkal kapcsolatban?
Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor