Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theseus
csendes tag
Sziasztok
Most akarok TV-t váltani, és első körben 65 LG OLED-eket néztem. Találtam is a neten 2018as C modelt, újat, ami jóval kezdvezőbb mint a 2020as modellek. Egy félelmem van, az pedig a gyerekek és asszony hanyagsága, akik képesek óráka otthagyni Netflixet pause állapotban. A mostani LED panelnél ez nem akkora para, de az OLED hajlamos beégésre. QLED itt jött képbe mint opció, de azért az OLED szebb. Kell félni ilyen esetekben a beégéstől, vagy vegyek OLED-et ha nagyobbak a gyerekek (és lecseréltem az asszonyt
)?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32MR50C-B Monitor
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)?
Vhiktor