Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrikcoc
senior tag
válasz
pyxis
üzenetére
C9-CX-C1 szériánál szokott ez leginkább előjönni, nálam is először a világos csík volt a tetején, majd idővel a kijelző felén ugyanilyen csíkosodás jelent meg. Sajnos csak panelcserével lehet orvosolni, ami nem éri meg. Ahogy látom nálad is megmarad a fehér csík még koromfeketénél is…
Mondjuk már elvileg van egy G4 is ezzel a hibával…
-
törölt tag
Én L fejű csatlakozóval próbálkoznék, például ilyennel.
De ezt nem értem egyébként, attól, hogy az oldalába megy a kábel még nincs éppúgy takarásban? Illetve a B9-nek egy darab hátrafelé néző HDMI foglalata van csak. -
Celtis
veterán
A keret feléből tudsz venni egy amlogic boxot, amire teszel Coreelec-et. Kodi fut rajta, a TV távirányítójával kezeled, mintha a TV-be épített app lenne. A dobozt a TV hátuljára ragasztod és el is felejted, hogy ott van.
Ilyen feeling a DLNA-hoz képest (TV távirányítóval kezelve) -
blakey
titán
Ha Infuse-hoz hasonlót szeretnél akkor nincs más, Plex vagy Emby. a helyedben inkább megtartanám az Apple TV-t.
Azt olvastam az alap Synology-k nem elég erősek ehhez - hülyeséget olvastál, elég erősek, nekem is azon fut a Plex és az emby szerver is, de Infuse-al is használom a Plex szervert.
(#49564) hsrasus
Én úgy tudom, h helyi hálózaton nincs transcode, ugyanúgy DLNA-n keresztül játssza le a filmeket, mintha TV-ről indítanád, csak megvan hozzá az a felület, amit írtál.
Nem DLNA-n megy a lejásszás Plex/Emby app esetében. Plex app esetében az eszköztől függ illetve az app-tól is, hogy van transzkódolás vagy nincs. Kodi, MrMC, Infuse esetében nincs Plex szerverről, LG Plex app esetében már többször találkoztam transzkódolással, főleg feliratos anyagok esetében, most nem tudom mi a szitu. -
hsrasus
aktív tag
Hello,
Én úgy tudom, h helyi hálózaton nincs transcode, ugyanúgy DLNA-n keresztül játssza le a filmeket, mintha TV-ről indítanád, csak megvan hozzá az a felület, amit írtál. Transcode akkor jönne képbe csak, ha a készülék nem képes valamilyen formátumot lejátszani, de mivel a NAS hw-re tutira gyengébb, ezért nem fogja bírni ilyen esetben a transcode-ot (kivéve, ha valami régi divx, de én itt valami 4k csodaformátumra gondoltam). Illetve távoli lejátszás esetén számít még a transcode, de többé-kevésbé ezt is meg lehet kerülni ha úgy állítod be, h a teljes neted sávszélét használhatják távolról, de ahogy értem itt nem ez a cél. (viszont hasznos lehet, h pl ősökkel is meg lehet osztani a filmjeidet...)
Ha a Plex-hez nézel kompatibilis NAS-t, akkor érdemes lehet ezt végignézni, ha a transcode is fontos, de helyi hálózatra transcode nélkül is lehet egy alap NAS-t is használni (ha fel lehet rá tenni a PLEX szervert). -
TCr
veterán
Szia,
A Plex lesz a legköltséghatékonyabb megoldás.
A tévé elég erős ahhoz, hogy izomból elvigye a 4K HDR filmeket is, így nem kell a transcoding-ot a Syno-ra bízni. Egy használt példánya innen a HA-ról jó megoldás lehet.
Viszont ha van rá bármi lehetőséged, előtte próbáld ki a Plex-et (pl. PC-ről), nekem a KODI után nem igazán jött be (Sony tv-n), kukáztam és maradtam a CoreELEC vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor