- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
rothfb
üzenetére
Egy 55gz950 lett nálam. A legfontosabb érv a jobb kép (a gyengébb tartalmakat is jobbnak konvertálja fel mint az Lg) és az üzembiztonság. Ez vicc kategória hogy félmillánál drágább tv-ket tömegével adják el úgy, hogy napokon belül letérdelnek. Nekem ne gördülékeny szervíz hátteret biztosítson egy gyártó, hanem egy olyan terméket amit a korszerűtlenné válása miatti lecseréléséig ne kelljen javítgattatnom. Ezen a fórumon is csak egy 2017-és modell 2018 as vásárlása sült el balul, amit korrigáltak is egy jóval korszerűbb tv cserével. Szemben ezzel attól zeng a fórum, hogy ki hogy szívta meg az Lg-vel. Nekem már azt is nehezen nyomják le a torkomon, hogy itthon nekem kéne kalibrálni a tv-t. A panát bedugod a konnektorba és azt kapod amiért fizettél. De ezek az én szempontjaim. Ha tényleg jobb a játékhoz az Lg (nem tudom, csak ezt hallom egyfolytában) akkor ott lehet hogy indokolt más megközelítés. De akkor kurva nagyot kell ott dobnia. Ehhez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor