- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
ktchris
üzenetére
Azért nem teljesen mindegy szerintem. Ha más nem is, de egy külső lejátszóval tudsz plusz szopókat okozni a képnek.

De nyilván a helyszínen a belsőt reális kipróbálni, és az igaz, hogy a fő probléma vizsgálatára elég. OLED-es mozgás magában vagy interpolációval.Amúgy én szaroztam a dologgal, mert bíztam benne, hogy esetleg jobb lesz a B9 interpolációja külső lejátszóval. Azt a forgatókönyvet kreáltam mérnöki fejjel köré, hogy több ideje maradhat a procinak erre, és esetleg okosan, skálázva írták meg. De nem, nem lett tőle jobb. Ha minden pöpecül be van állítva akkor ugyanolyan a külső lejátszóról, mint a belsőről. Ha nincs, akkor csak plusz szopó körök vannak, de ezek nem a TV problémái, szóval felesleges tesztelni a helyszínen.
Szóval mégis mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor