Hirdetés
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
wallace 234
üzenetére
ugyan nincs viszonyítási alapom, de szarnak szerintem azért nem szar a B9 - TV-adásról nem tudok nyilatkozni, mert az életben nem lesz ez kábelre kötve, ahogy az előző TV-m se volt

viszont a filmek és Netflix teljesen fasza, meg játékok is, ráadásul még a szerencsétlen base PS4-es 1080p-t is elég jól skálázza fel..
bár az tény, hogy a TV menüje néha nem egy villám, legalábbis nálam hol tök reszponzív, hol nem..
egyszer kell jól belőni a beállításokat SDR-re és HDR-re (esetleg gamingre és/vagy Dolby Vision cuccokra még külön ugyanezt), és akkor jó vagy vele
bár még mai napig itt-ott finomhangolnom kell 1-1 játéknál a beállítást, de egyébként gyönyörű 
nekem a technicolor és társai profilok abszolúte offosak, rosszul vagyok ettől a sárgás és túl meleg színektől, úgyhogy nálam a Standard/Vivid közötti átmenet lett a befutó - mégha lehet rohadtul nem is színhű így, de nekem így tetszik..

amúgy itt egy tipp, nem tudom, hogy tudtátok-e, de sokat szenvedtem vele, mire rájöttem:
ha BT-n keresztül van aktív audio csatlakozás, akkor nem elérhető egyáltalán a Game mode... legalábbis B9-en biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bár még mai napig itt-ott finomhangolnom kell 1-1 játéknál a beállítást, de egyébként gyönyörű
Vhiktor