Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
Nincs mit.
Szíved joga, hiszen azt veszel amit szeretnél és ami Neked tetszik. Ha a qled-et érzed megfelelőnek akkor vedd azt. Kicsi odafigyelést igényel az oled valóban, de semmi eget rengető, cserébe áll leejtő látványt tud produkálni megfelelő forrásból. Nekem a samsungok menüje elég logikátlanul épül fel, de ez csak személyes vélemény. Mindenesetre az LG webos rendszere gyakorlatilag rögtön kézre állt, de mondom ezek személyes dolgok. Egy qled tévével sem lőnél bakot. Ami miatt még inkább oled párti vagyok úgymond, azok a színek. Számomra sokkal természetesebbek az oled által megjelenített színek mint a qled színei. Nekem a samsung erősen túlszaturált..de gondolom lehet rajta állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Villanyszerelés
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor