Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
Nincs mit.
Szíved joga, hiszen azt veszel amit szeretnél és ami Neked tetszik. Ha a qled-et érzed megfelelőnek akkor vedd azt. Kicsi odafigyelést igényel az oled valóban, de semmi eget rengető, cserébe áll leejtő látványt tud produkálni megfelelő forrásból. Nekem a samsungok menüje elég logikátlanul épül fel, de ez csak személyes vélemény. Mindenesetre az LG webos rendszere gyakorlatilag rögtön kézre állt, de mondom ezek személyes dolgok. Egy qled tévével sem lőnél bakot. Ami miatt még inkább oled párti vagyok úgymond, azok a színek. Számomra sokkal természetesebbek az oled által megjelenített színek mint a qled színei. Nekem a samsung erősen túlszaturált..de gondolom lehet rajta állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor