Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
nordlead3
üzenetére
Ezt nagyon szépen összefoglaltad, és mindenben egyetértek vele. Lehet, hogy én fogalmaztam helytelenül, a tök mindegy alatt az LG C9 illetve a Pana Gz2000-est értettem, mert a tesztben ezek szerepeltek. Képminőség tekintetében, kalibrált állapotban ez a két tv-nek a képe szinte ugyanolyan, vagy nehezen megkülönböztethető - ahogy ezt a tesztből is láthatjuk, minimális a különbség a két tv között pontozás alapján -, de természetesen ahogy írtad, más dolgok is vannak amik fontosak lehetnek és ezeket érdemes figyelembe is venni, viszont mivel mindkettőt a C9-et es a gz950->gz2000-et is nagyon jó vételnek tartom, erre értettem, hogy kb tökmindegy a csupán a helyes képet nézve, hogy melyiket veszed. Föntebb más kommentekben kitértem arra, hogy igen vannak különbségek a tv-k között és preferencia függő, hogy kinek melyik felel meg jobban és hogy mire használja elsődlegesen.
csenzi2: tudom, hogy nincsen, egy régi szakállas viccnek volt a poénja, nem személyeskedni akartam, remélem nem vetted annak. Igen lehet, hogy másról beszélünk, és igen a panasonic szervízt felhíva ők is azt mondták, hogy kritérium, hogy lefusson a frissítő, ahhoz hogy panelt cseréljenek beégés esetén. Én nyugodtabb, vagyok ha nem áramtalanítom a rendszert a fentebb leírtak miatt, nemcsak a tv, hanem más szemszögből is, de örülök, hogyha neked ez bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- LEGO klub
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor