- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Szerintem nem. Ugyan úgy, ahogy az 1440p120 sem megy neki (erőltetve sem, legalább is mikor utoljára próbáltam a C8-on [ami újabb/erősebb chipset, mint a B8]), pedig az is befér HDMI 2.0-ba (Sony OLED-eken is működött már 2017 óta, talán Panasonic-on is 2018-tól). Eddig még sohasem tűnt sikeresnek bármi olyat küldeni LG TV-kre, amit hivatalosan nem támogatnak (szerintem vagy explicit tiltják is, de legalább is nem "nyitott" szellemiséggel kezelik a dolgokat, whitle-list elvű lehet).
Bár lehet, hogy VGA oldalon is van explicit szűrés a standard formátumokra, amik passzolnak az interfészhez, de játszottam már passzív DP->HDMI adapterrel (+ driver TMDS limit kiütés, mert az hivatalosan csak 1.4 Alt-Mode, nem 2.0), és úgy sem megy C9-en, ami CX-en igen (pl. 4k120 4:2:0).
Ha valami, inkább kevesebb formátum fog működni (passzív DP->HDMI esetén is hiányzik valamiért a >8bit, bár a HDR10 működött legutóbb, ami korábbi próbálkozásomkor még nem).
Előbb próbálnék meg VRR-t erőltetni a B8-ra (pl. FreeSync Range-t hozzáadni az EDID-hez, ami a FreeSync kapcsolót be kéne hozza, így talán még a G-Sync Compatible-t is felhasználói manuális opcióval), de 99.9%, hogy nem megy (főleg nem Pascal-al, mert azt a driver is tiltja Turing alatt HDMI-n, szerintem akkor is, ha DP Alt-Mode HDMI passzív adapterrel, de Radeon-al talán eljutsz addig, hogy átbillented a kapcsolót és vagy elfeketedik/villog a kép, vagy esetleg örülsz).De ha igazak a pletykák/mesék, az Ampere nagyon ütős lesz, most a gazdasági körülmények miatt talán viszonylag észszerű árazással a középkategóriában (ha mást nem, legalább most nem drágul tovább).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor